031-389 06 30 | 073-557 71 79info@festinastad.se

Städföretag i Västra Frölunda & Partille

Vi på Festina Städ AB hjälper både fastighetsägare och privatpersoner som önskar få hjälp av ett professionellt städföretag i Västra Frölunda och Partille.

Vi använder oss alltid av moderna städverktyg och rengöringsmedel för att varje städning ska gå så snabbt och effektivt som möjligt. Alla städmaterial och produkter ingår i priset.

Alla våra kunders har rätt till tre dagars garanti på våra utförda städningar för att du som kund ska kunna känna dig trygg med vårt utförda arbete.

Presentation av några av de städtjänster som vi erbjuder

Hemstädning 
Vi utför en omfattande veckostädning av alla rum i din lägenhet, villa eller herrgård. Alltifrån vardagrum och sovrum till kök och badrum.

Flyttstädning
Vi hjälper dig att få bostaden eller arbetsplatsen i perfekt skick och redo för kontroll av mäklaren och för inflyttning för de nya ägarna.

Flyttservice
Vår flyttservice innefattar samtliga tjänster som kan bli aktuella då du ska flytta. Packning, transport, montering och städning.

Kontorsstädning
Vi hjälper dig att få ett rent och fräscht kontor som både tilltalar kunder som besöker er samt ökar arbetsglädjen hos din personal.

Storstädning
Hjälp med den storstädning inför julen eller den årliga vårstädningen. Innefattar en komplett städning av hela ditt hem från golv till tak.